Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017

Επέκταση δρομολογίων Προαστιακού στην Χαλκίδα απο Δευτέρα

Πλήρη επιβεβαίωση για την ανάρτηση μας για το θέμα πριν δέκα μέρες καθώς απο την προσεχή Δευτέρα  18.09.2017 προστίθενται
τέσσερα (δύο από Αθήνα και δύο από Χαλκίδα) νέα καθημερινά δρομολόγια (Δευτέρα έως Παρασκευή) του Προαστιακού Σιδηρόδρομου στο τμήμα Αθήνα – Χαλκίδα – Αθήνα, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των εργαζομένων.


Συγκεκριμένα από το Σταθμό Αθηνών θα αναχωρεί με προορισμό τη Χαλκίδα ένα επιπλέον πρωινό δρομολόγιο στις 05:51 (1532) και ένα μεσημεριανό στις 15:51 (1552).

Αντίστοιχα, από το Σταθμό της Χαλκίδας θα αναχωρεί ένα επιπλέον πρωινό δρομολόγιο με προορισμό την Αθήνα στις 07:26 (1537) και ένα απογευματινό στις 17:26 (1557).

www.trainose.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου