Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

Συνεχίζουν τις ουσιαστικές παρεμβάσεις οι MEK (Υπηρεσία Ελέγχου Κυκλοφορίας)

Συνεχίζονται   οι ουσιαστικές παρεμβάσεις απο την Υπηρεσία Ελέγχου Κυκλοφορίας,προκειμένου οι μηχανοδηγοί να είναι απόλυτα ενήμεροι και να έχουν στην άμεση κατοχή τους όλα τα απαραίτητα εφόδια για την καθημερινή τους εργασία σε ένα πολύ δύσκολο περιβάλλον. Οι συνάδελφοι στην Βόρεια Ελλάδα
τις τελευταίες εβδομάδες, τοποθετούν σε όλες τις μηχανές, οδηγίες για την μεταφορά των επικίνδυνων φορτίων αλλά και ενέργειες που πρέπει να γίνουν αν υπάρξει ατύχημα με βαγόνια που μεταφέρουν επικίνδυνα φορτία.
Οι οδηγίες έχουν πλαστικοποιηθεί και κολληθεί σε Δ/Η και Η/Α ενώ σε πολλές περιπτώσεις τοποθετείται ντοσιέ στις μηχανές το οποίο περιέχει και όλα τα πρόσθετα έντυπα που είναι απαραίτητα στους μηχανοδηγούς.
Το στέκι της έλξης δημοσιεύει τις οδηγίες για την ενημέρωση των συναδέλφων, ενώ απο αύριο σήμερα  αυτές θα βρίσκονται μόνο στην κεντρική σελίδα του blog στην στήλη με τα ενδιαφέροντα - κανονισμούς προκειμένου οι μηχανοδηγοί να έχουν άμεση πρόσβαση ανά πάσα στιγμή.
Εμείς θα δώσουμε συγχαρητήρια και πάλι στην Υπηρεσία Ελέγχου Κυκλοφορίας και στους συναδέλφους που καθημερινά προσπαθούν για την αρτιότερη εκπαίδευση όλου του προσωπικού σε όλους τους τύπους του τροχαίου υλικού,αλλά και για την ουσιαστική ενημέρωση του.
Οι μηχανοδηγοί οφείλουν να προστατεύσουν το υλικό καθώς αυτό αποτελεί σημαντικό υλικό για την εργασία μας.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ 1ο ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ 2ο ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ 


To στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου