Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

H ΓΣΕΕ στο πλευρό των σιδηροδρομικών

Η ΓΣΕΕ στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων του σιδηροδρόμου ενάντια στην πώληση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, οι οποίοι αντιδρώντας στο ξεπούλημα
του δημοσίου σιδηροδρόμου, πραγματοποιούν αύριο 24ωρη απεργία και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 12 το μεσημέρι στο κτίριο Διοίκησης του σιδηροδρόμου (Καρόλου 1-3).
Η κυβέρνηση, με την υπογραφή παραχώρησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στους Ιταλούς, συνεχίζει την εκποίηση του εθνικού πλούτου με ζημιωμένη για ακόμη μία φορά την ελληνική κοινωνία.
Η ΓΣΕΕ βρίσκεται στο πλευρό της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών και θα συνεχίσει τον κοινό αγώνα ώστε να σταματήσει η καταστροφική πορεία του ξεπουλήματος που θα έχει σοβαρές συνέπειες και για τους εργαζόμενους αλλά και για το επιβατικό κοινό.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου