Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

Σπάει τα κοντέρ καθημερινά το στέκι της έλξης !

Δεν είναι λοιπόν καθόλου τυχαίο μέχρι και το ότι η πλειοψηφία της ΠΟΣ έφτασε στο σημείο να βγάζει ανακοινώσεις.Ενοχλούμε το συνδικαλιστικό κατεστημένο δεκαετιών,ενημερώνουμε
ΕΓΚΥΡΑ και ΕΓΚΑΙΡΑ τους σιδηροδρομικούς!
Σπάει όλα τα κοντέρ επισκεψιμότητας το blog των μηχανοδηγών,αφού πλέον οι μοναδικές επισκέψεις καθημερινά ξεπερνούν το απίστευτο νούμερο των 7 χιλιάδων!Στην εικόνα βλέπετε ότι
ο Σεπτέμβριος θα είναι ο μήνας που ίσως το στέκι ξεπεράσει το φράγμα των 200 χιλιάδων ΜΟΝΑΔΙΚΩΝ επισκέψεων σε μηνιαία βάση!
Πρόκειται πραγματικά για ασύληπτα νούμερα,αν αναλογιστεί ότι πρόκειται για προσπάθεια ενημέρωσης που γίνεται απο απλούς εργαζόμενους,που δουλεύουν καθημερινά πάνω στα τρένα!
Αυτό που έχει ανέβει κατακόρυφα είναι και η αναγνωσιμότητα των αναρτήσεων μας,εκεί δηλαδή που φαίνεται πόσοι διαβάζουν κάθε άρθρο απο το blog των μηχανοδηγών!
Για να αντιληφθεί κάποιος τι ακριβώς συμβαίνει αναφέρουμε απλά ότι τις τελευταίες μέρες,ΟΛΑ τα άρθρα μας έχουν διαβαστεί απο εκατοντάδες αναγνώστες με αρκετά να ξεπερνούν πλέον τους 1000 αναγνώστες,κάτι που όπως βλέπετε στην εικόνα παρακάτω τείνει να γίνει καθημερινό φαινόμενο!
Δείτε παρακάτω την λίστα με τις κορυφαίες αναρτήσεις της εβδομάδας, ενώ το χτεσινό μας ντοκουμέντο με την τοποθέτηση του Προέδρου των μηχανοδηγών,είχε 550 μοναδικά "χτυπήματα"σε λιγότερες απο 2 ώρες!


Φυσικά όλα αυτά ενοχλούν ΠΟΛΥ και δεν θα ήταν μια πραγματικότητα, αν οι συνάδελφοι δεν εμπιστεύονταν το blog μας, το μοναδικό που δημοσιεύει ΟΛΕΣ τις απόψεις για τα συνδικαλιστικά δρώμενα στον σιδηροδρομικό χώρο,το μοναδικό που δεν κρύβει την άποψη του και την καταθέτει πάντα στους συναδέλφους.
Σήμερα, θεωρούμε ότι πλέον βρισκόμαστε κοντά στον στόχο μας, που απο την αρχή ήταν να έχουμε ενημερωμένους ΟΛΟΥΣ τους εργαζόμενους για όσα τους αφορούν,καθώς θεωρούμε ότι οι ενημερωμένοι εργαζόμενοι είναι πάντα επικίνδυνοι για το σύστημα.

Θα συνεχίσουμε ακόμα πιο εντατικά την καθημερινή μας προσπάθεια,ενώ ίσως πλέον το στέκι θα πρέπει να αποκτήσει domain ιστοσελίδας και να αποχωρήσει απο την blogόσφαιρα.
Ευχαριστούμε όσους μας βοήθησαν και βοηθούν όλα αυτά τα χρόνια,φίλους συνεργάτες,συνοδοιπόρους,συναδέλφους που στέλνουν θέματα καυτά και εμείς τα δημοσιεύουμε γιατί ακόμα - δυστυχώς- επικρατεί φόβος σε πολλούς.
Ευχαριστούμε όλους αυτούς που μας διαφήμισαν,βρίζοντας μας, επειδή έχουμε άποψη και την λέμε,επειδή δεν δεχτήκαμε να γίνουμε φερέφωνο κανενός.
Συνεχίζουμε να ενοχλούμε,
και μας ΑΡΕΣΕΙ!

Το στέκι της έλξης - 
Το blog των μηχανοδηγών

1 σχόλιο:

  1. Ως υπεύθυνος διαχείρισης, θέλω να ευχαριστήσω ΌΛΟΥΣ και ιδιαίτερα την ομάδα που καθιέρωσε το στέκι στην συνείδηση των σιδηροδρομικών ως το πλέον έγκυρο blog ενημέρωσης γύρω απο συνδικαλιστικά ζητήματα στον σιδηρόδρομο και όχι μόνο.
    Γενιδούνιας Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή