Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017

Η Δημόσια ΤΡΑΙΝΟΣΕ παρουσίασε στον Πρωθυπουργό το ηλεκτρονικό εισιτήριο


Στο περίπτερο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ-όπως κ των άλλων εταιρειών του Ομίλου  ΟΣΕ-βρέθηκε σήμερα ο Έλληνας Πρωθυπουργός Αλέξης Τσιπρας κ η Διοίκηση της εταιρείας του παρουσίασε το
ηλεκτρονικό εισιτήριο κ την νέα εφαρμογή για τα κινητά που σχεδιάστηκαν κ μπαίνουν σε λειτουργία από την Δημόσια ΤΡΑΙΝΟΣΕ .
Και το λέμε αυτό γιατί κανείς ΔΕΝ πρέπει να ΞΕΧΝΑ ότι η Δημόσια εταιρεία ήταν αυτή που πραγματοποίησε  όλες αυτές τις εργασίες με τους επαγγελματίες σιδηροδρομικούς .

Και φυσικά κανείς από εμας δεν ΞΕΧΝΑ το έγκλημα της ιδιωτικοποίησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ που καθιστά την Ελλάδα ως την μοναδική Ευρωπαϊκή χώρα, χωρίς δημόσιο πάροχο εκμετάλλευσης στις σιδηροδρομικές μεταφορές.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου