Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017

Η ΝΔ αναφανδόν υπέρ της τροποποίησης Αχτσιόγλου για την απεργία


(θέλει να κρυφτεί η ΝΔ,αλλά η χαρά δεν την αφήνει)
Ο τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κυκλάδων, κ. Γιάννης Βρούτσης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η ατολμία της κυβέρνησης να ψηφίσει ακόμη και αυτονόητες μεταρρυθμίσεις, επιβεβαιώνεται από τα πηγαινέλα της τροπολογίας για την αλλαγή του συνδικαλιστικού νόμου.

Η Ν.Δ. όχι μόνο πιστεύει στην ανάγκη να συμμετέχει τουλάχιστον το 50% των εργαζομένων στην απόφαση για να προκηρυχθεί απεργία, αλλά η εν λόγω τροπολογία είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να καταδειχθεί ποιοι πιστεύουν πραγματικά στις μεταρρυθμίσεις και ποιοι εξυπηρετούν τα πιο αναχρονιστικά συντεχνιακά συμφέροντα».


1 σχόλιο:

  1. Μεταρρυθμιστές της πλάκας.ας κανουν μια μεταρρυθμισουλα και στον εκλογικό νομο να εκλέγονται με 50% συν ενα νατους δουμε....αλλα οχι μεταρρυθμίσεις νοουνται μονο όσες πληττουν τους εργαζομενους ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή