Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 30 Μαΐου 2020

Επιπλέον έκπτωση 10% στα εισιτήρια Αθήνας – Θεσσαλονίκης από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ.


Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Αθήνα: Αγοράζω το εισιτηριό μου μέχρι 30/6 και ταξιδεύω έως το τέλος του χρόνου, με επιπλέον 10% έκπτωση  
Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, σε συνέχεια της σταδιακής επαναφοράς των δρομολογίων μετά την χαλάρωση των περιορισμών στις μετακινήσεις, ανακοίνωσε την επανακυκλοφορία επιπλέον
αμαξοστοιχιών στο δίκτυό της, ενώ παράλληλα θα επιβραβεύει τους επιβάτες που επιλέγουν το τραίνο για τις μετακινήσεις τους, με προσφορές  σε επιλεγμένα δρομολόγια.


Αναφορικά, για τις προσφορές και τα δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, πατήστε εδώ. Για παράδειγμα, από 01.06.2020 και έως 30.6.2020, στα δρομολόγια Αθήνας – Θεσσαλονίκης – Αθήνας εφαρμόζονται εκπτώσεις 10%, σε οποιοδήποτε κανονικό ή εκπτωτικό εισιτήριο ισχύει σήμερα, με δυνατότητα ταξιδίου έως 31/12/2020.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου