Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 8 Μαΐου 2020

Η ’’ΕΝΟΤΗΤΑ’’ καταδικάζει τις ακροδεξιές επιθέσεις κατά του Υπουργού κ. Κώστα Καραμανλή

Ανακοίνωση της συνδικαλιστικής παράταξης "Ενότητα". 
Στην πιο κρίσιμη περίοδο, εν μέσω της πανδημίας, τόσο η Κυβέρνηση όσο και
οι Υπουργοί αξιολογούνται καθημερινά από τους πολίτες για τη διαχείριση των προβλημάτων και κυρίως για την αποτελεσματικότητα των παρεμβάσεων τους.

Πιο συγκεκριμένα, έχει προκαλέσει θετική έκπληξη η αποτελεσματική διαχείριση των προβλημάτων που κληρονόμησε το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και κυρίως ο Υπουργός κ. Κώστας Καραμανλής.

Οι παρεμβάσεις του Υπουργού για την προστασία της υγείας εργαζομένων και επιβατών, τη μείωση χρονοαποστάσεων με τη λειτουργία εμβόλιμων δρομολογίων αλλά και το συνολικό σχέδιο για τις πτήσεις, που θα ανοίξουν τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό είναι πραγματικά άξιες επαίνου.

Επίσης είναι άξιοι συγχαρητηρίων και όλοι οι εργαζόμενοι στα ΜΜΜ για τον επαγγελματισμό τους.

Μοναδική παραφωνία σε όλη αυτή τη μεγάλη προσπάθεια, είναι οι συνεχείς επιθέσεις μιας ακραίας συνδικαλιστικής παρέας στον Υπουργό κ. Κ. Καραμανλή,ΟΧΙ γιατί διαφωνούν με τις πρωτοβουλίες του αλλά, γιατί δεν συναινεί, σε μια μορφή συνδιοίκησης μαζί τους!!

Αυτή η συνδικαλιστική ακροδεξιά παρεούλα, που βρίσκεται στα ανώτατα αξιώματα της ΓΣΕΕ, συνηθίζει να επιτίθεται, να υβρίζει και να προπηλακίζει υπουργούς, διοικητές οργανισμών (Δημόσιων και Ιδιωτικών) με μόνο στόχο να στήσουν ένα καθεστώς παραδιοίκησης.

Ένα καθεστώς που καταργεί την αξιοκρατία, την αξιολόγηση και πορεύεται με το ρουσφέτι κρατώντας ομήρους τους εργαζόμενους, που τάχα εκπροσωπεί, ναρκοθετώντας έτσι το εργασιακό τους μέλλον αφού κάνουν ζημιά και στις επιχειρήσεις και στους εργαζόμενους.

Αυτό έκαναν στο παρελθόν, όταν απειλούσαν και προπηλάκιζαν Υπουργούς και βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.

ΟΜΩΣ
Η ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΣΥΝΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ
ΟΙ ΡΟΛΟΙ ΚΡΑΤΟΥΣ-ΕΡΓΟΔΟΣΙΑΣ-ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ
ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΙΑΚΡΙΤΟΙ


ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

της “ΕΝΟΤΗΤΑΣ”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου