Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 12 Μαΐου 2020

Δελτίο Τύπου ΠΕΠΕ : Άδενδρο, 3 χρόνια μετά. Οι μηχανοδηγοί ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ.


Το Σωματείο μας ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ τους συναδέλφους και τον συμπολίτη μας που έχασαν την ζωή τους στο τραγικό δυστύχημα στο Άδενδρο, στις 13 Μαΐου 2017, εξαιτίας της έλλειψης συστημάτων ασφαλείας που έχουν πληρωθεί και δεν έχουν λειτουργήσει ποτέ στον σιδηρόδρομο.

Ο αγώνας μας για τον εκσυγχρονισμό του δικτύου, για την πλήρη λειτουργία όλων των συστημάτων ασφαλείας (Τηλεδιοίκηση, Φωτοσήματα, ECTS, GSMR) συνεχίζεται καθημερινά.
Οι μηχανοδηγοί ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ αυτούς που έχουν την πραγματική ευθύνη για την απαξίωση του Ελληνικού Σιδηροδρόμου.
Καλούμε την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Μεταφορών να επισπεύσει τις ενέργειες για τον πλήρη εκσυγχρονισμό του Ελληνικού Σιδηροδρόμου καθώς 3 χρόνια μετά το συμβάν τίποτα δεν έχει αλλάξει στο σημείο του δυστυχήματος. 
Την Παρασκευή 15 Μαΐου η ΠΕΠΕ θα τελέσει επιμνημόσυνη δέηση για τους 2 συναδέλφους  και τον συμπολίτη μας που χάθηκαν άδικα στο δυστύχημα, στον σταθμό του Άδενδρου στις 11 το πρωί.

                                          Για το Δ.Σ. 

Ο Πρόεδρος                               Ο Γενικός Γραμματέας 

Κ. Γενιδούνιας                  Π. Μωραΐτης  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου