Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 20 Μαΐου 2020

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ κρατάει τις ...αποστάσεις!

Το πλέον ασφαλές μέσο μεταφοράς είναι αυτές τις μέρες ο σιδηρόδρομος.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ σε συνεργασία με 

τα Σωματεία εργαζομένων έχει λάβει απο την πρώτη μέρα όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία της υγείας του προσωπικού και των επιβατών τηρώντας τις οδηγίες της επιστημονικής κοινότητας.
Οι εικόνες απο τις αμαξοστοιχίες του Προαστιακού Αθήνας όπου έχουν τεθεί σημάνσεις σε όλα τα βαγόνια για την τήρηση ακόμα και των αποστάσεων των όρθιων επιβατών δείχνει ότι η εταιρεία έχει κάνει τα απαραίτητα εντός των αρμοδιοτήτων της.
Ωστόσο η Πολιτεία και ο ΟΣΕ οφείλουν επίσης να λάβουν μέριμνα ιδιαίτερα για την τοποθέτηση "βοηθών επιβατών" σε σταθμούς με μεγάλη επιβατική κίνηση.
Το επόμενο διάστημα ελπίζουμε να δούμε αντίστοιχες εικόνες και σε σταθμούς τρένων.
Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Οι φωτό απο τον μηχανοδηγό ΜΑΙ,  Κ.Β.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου