Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 28 Μαΐου 2020

Τι γίνεται με το Αίγιο;


Ανησυχία έχει αρχίσει πλέον να επικρατεί για την υπόθεση της νέας σιδηροδρομικής γραμμής προς Αίγιο. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι 
η Ευρωπαϊκή Επιτροπή επανήλθε πρόσφατα με επιστολή της για το έργο τονίζοντας πως η χώρα θα κληθεί να επιστρέψει πόρους αν αυτό δεν λειτουργήσει.
Οι πρώτες δικαιολογίες που βγήκαν στον αέρα αφορούσαν συνεργείο απο το εξωτερικό που δεν μπόρεσε να έρθει στην χώρα -λόγω των περιορισμών στις μετακινήσεις- για να ολοκληρώσει την...σηματοδότηση σε τμήμα της υποδομής.

Θυμίζουμε ότι πριν 14 μήνες είχε πραγματοποιηθεί δρομολόγιο για το Αίγιο παρουσία της τότε πολιτικής ηγεσίας. 
Φανταζόμαστε ότι οι υπεύθυνοι θα έχουν προχωρήσει τις εκκρεμότητες που υπήρχαν. 
Και δεν θέλουμε και δεν πιστεύουμε αυτούς που στοιχηματίζουν ότι το Αίγιο για φέτος το καλοκαίρι  θα αποτελέσει όνειρο θερινής νυκτός.
Αναμένουμε ... 


Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου