Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2022

Κιουτσούκης : Η Κυβέρνηση προετοιμάζει περικοπές στο ανθυγιεινό επίδομα.

Δημόσια τοποθέτηση του Γενικού Γραμματέα της ΓΣΕΕ.
 Εν μέσω ενεργειακής κρίσης, με την ακρίβεια να καλπάζει και την πανδημία να θερίζει, ο αναπληρωτής υπουργός οικονομικών προετοιμάζει
σε κάποιες ειδικότητες εργαζομένων, περικοπές στο ανθυγιεινό επίδομα και σε άλλες κατάργηση του!

Αδιανόητο, απαράδεκτο και στυγνό! Φαίνεται ότι ο κ.Σκυλακάκης ζεί σε άλλη χώρα! αναφέρει ο Γενικός Γραμματέας της ΓΣΕΕ


Δικό μας σχόλιο

Εμείς νομίζαμε ότι η Κυβέρνηση Μητσοτάκη θα έδινε αυξήσεις Νικόλα. Πέσαμε απο τα σύννεφα. 1200 απολύσεις στην ΛΑΡΚΟ, διαρκές έγκλημα στην Καβάλα, ατελείωτες υπερωρίες μετατρέπονται σε  ρεπό, νέος συνδικαλιστικός Νόμος που περιορίζει το δικαίωμα στην απεργία, κατάργηση των κλαδικών συμβάσεων, περιορισμός των επιχειρησιακών, αναστολές συμβάσεων εργασίας, εκ περιτροπής εργασία, κατάργηση της διαιτησίας και πόσα ακόμα σε μόλις 32 μήνες της Κυβέρνησης της  "αριστείας".

ΔΥΣΤΥΧΩΣ για όσους στηρίζουν  ακόμα την Κυβέρνηση Μητσοτάκη, οι αλήθειες αρχίζουν και ενοχλούν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου