Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022

Πρωτοφανείς καταστάσεις, καμία ενημέρωση απο τους υπευθύνους

 Πρωτοφανείς είναι οι καταστάσεις που έζησαν και σήμερα εργαζόμένοι και επιβάτες στον Προαστιακό Αθήνας. Προκλητική η αδιαφορία όλων των υπευθύνων (ΟΣΕ- ΤΡΑΙΝΟΣΕ- ΥΜΕ) να ενημερώσουν
το επιβατικό κοινό για τα αίτια των προβλημάτων καθώς και τον εκτιμώμενο  χρόνο αποκατάσταση τους. 
Πρόκειται ίσως για τις χειρότερες ημέρες στον Προαστιακό Αθήνας απο την ημέρα ιδρύσεως του με καθυστερήσεις, καταργήσεις δρομολογίων και μετεπιβιβάσεις χωρίς συγκεκριμένο κανόνα.  
Και το χειρότερο είναι ότι δεν διαφαίνεται καμία χαραμάδα αισιοδοξίας για την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών, σε ένα μέσο που χρησιμοποιούν δεκάδες χιλιάδες επιβάτες καθημερινά. 
Μάλλον το αντίθετο προβλέπουν οι πλέον απαισιόδοξοι.

Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όσους συναδέλφους εργάζονται αυτές τις ημέρες στις υπηρεσίες αυτές. 
Για την υπομονή και την δύναμη που επέδειξαν όντας απροστάτευτοι απο τις επιθέσεις και τους προπηλακισμούς  και εντελώς ΜΟΝΟΙ τους. 


Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου