Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2022

Π.Ο.Σ. : Aνέστειλε (και πάλι) τις στάσεις εργασίας

 Όπως περίμεναν όλοι, η Π.Ο.Σ. με πλειοψηφική απόφαση ανέστειλε τις κινητοποιήσεις της καθώς έλαβε ...διαβεβαιώσεις  σε συνάντηση με το Υπουργείο Μεταφορών. Ας διαβάσουμε την ανακοίνωση της πλειοψηφίας της Π.Ο.Σ. (έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον) : 

Μετά τη σημερινή συνάντηση με το Υπουργείο Μεταφορών, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών αποφάσισε την αναστολή των απεργιακών κινητοποιήσεων που είχε εξαγγείλει για τις 03 και 04 Φεβρουαρίου 2022 (στάσεις εργασίας και ώρα 12.00’ έως 16.00’). 

Το Υπουργείο δεσμεύθηκε ότι στο τέλος αυτής της εβδομάδας θα κατατεθούν δύο (2) τροπολογίες που αφορούν τις άμεσες προσλήψεις εκατό είκοσι (120) εργαζομένων, την ενίσχυση του ΟΣΕ από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ με μεταφορά εργαζομένων για τις ειδικότητες Σταθμαρχών και Κλειδούχων. 

Το Προεδρείο της Π.Ο.Σ. για άλλη μια φορά τόνισε τις θέσεις της Ομοσπονδίας σχετικά με την τραγική έλλειψη προσωπικού και την αναγκαιότητα άμεσων μόνιμων προσλήψεων, την εξεύρεση λύσης για τους Φύλακες Ισοπέδων Διαβάσεων, και παράλληλα ενημέρωσε το ΥΜΕ ότι σε περίπτωση που δεν υλοποιηθούν - το συντομότερο δυνατό - οι δεσμεύσεις του, θα προχωρήσουμε στην πραγματοποίηση των απεργιακών κινητοποιήσεων. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου