Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2022

ΠΑΣΚ και ΔΑΚΕ ψήφισαν την αναστολή των κινητοποιήσεων (χωρίς να πάρουν τίποτε ουσιώδες)

 Όπως πάντα και προσπαθώντας για άλλη μια φορά να ρίξει θολά νερά γύρω απο την συνεργασία της με την ΠΑΣΚ και την ΔΑΚΕ, η παράταξη της ΔΕΣΚ ανέφερε ότι

την απόφαση για την αναστολή των κινητοποιήσεων της Π.Ο.Σ. αποφάσισε η "πλειοψηφία¨ της. Λησμόνησαν στην ΔΕΣΚ να αναφέρουν ότι αυτή η πλειοψηφία αποτελείτε απο τους διαχρονικούς συνεργάτες  της (λυκκοσυμαχία) στην Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών, την ΠΑΣΚ και την ΔΑΚΕ και πως το Δίκτυο ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ την πρόταση για αναστολή των κινητοποιήσεων.

Ο ρόλος της ΔΕΣΚ στο σιδηροδρομικό συνδικαλιστικό κίνημα, με την αγαστή συνεργασία της με την ΠΑΣΚ και την ΔΑΚΕ,  έχει γίνει γνωστός και θα συνεχίσει καθημερινά να αποτυπώνεται απο το στέκι της έλξης.

Και κάθε μέρα που περνά, οι "σύντροφοι" μας επιβεβαιώνουν. 

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 


Υ.Γ. Περιμένουμε την "τροπολογία" που υποσχέθηκε το Υπουργείο Μεταφορών στην Π.Ο.Σ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου