Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022

Τροποποίηση δρομολογιακών χρόνων ζήτησε το Σωματείο των Μηχανοδηγών

 Την αλλαγή δρομολογιακών χρόνων ζήτησε απο την Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ το Σωματείο των μηχανοδηγών με σημερινή του επιστολή.  Αναλυτικότερα, αναφέρουν οι μηχανοδηγοί : 

Σας ενημερώνουμε ότι,  παρότι στο σιδηροδρομικό δίκτυο υπάρχουν –πλέον- μόνιμες βραδυπορίες δεκάδων χιλιομέτρων  , δεν έχει τροποποιηθεί το πλέγμα δρομολογίων προκειμένου οι χρόνοι να ανταποκρίνονται στις προβλεπόμενες δρομολογιακά  (εγχειρίδια) ταχύτητες.

 Το ίδιο συμβαίνει και στα δρομολόγια του Προαστιακού Αθήνας και Θεσσαλονίκης,  όπου οι χρόνοι δεν ανταποκρίνονται στην καθημερινή πραγματικότητα. 

 Χαρακτηριστικότερα παραδείγματα, ότι ενώ έχει αλλάξει το τροχαίο υλικό που χρησιμοποιείται στην γραμμή Λιόσια – Κάντζα (Railbus αντί Desiro) , δεν έχουν αλλάξει οι δρομολογιακοί χρόνοι ενώ στα δρομολόγια του Προαστιακού προς Αεροδρόμιο και Κιάτο  δεν έχει υπολογιστεί η μόνιμη πλέον μετεπιβίβαση σε συρμούς Railbus (από Desiro) στον σταθμό Αγ. Ιώάννη Ρέντη από και προς τον Πειραιά. 

 Όλα τα παραπάνω έχουν  σαν αποτέλεσμα να ασκείτε έμμεση πίεση στους μηχανοδηγούς, καθώς  καλούνται να ανταποκριθούν σε δρομολογιακούς χρόνους που δεν υφίστανται καταλήγει το Σωματείο των μηχανοδηγών, ζητώντας να αλλάξει το πλέγμα δρομολογίων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου