Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2022

Oμοσπονδία Σιδηροδρομικών. Τότε (2018) και ΤΩΡΑ.


Πραγματική.... εποποιία θυμίζουν τα κατορθώματα αυτής της ηγεσίας της Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών, που δια της σιωπής της τα τελευταία 3 χρόνια ουσιαστικά νομιμοποιεί την διάλυση του σιδηροδρόμου στην χώρα μας. ΠΑΣΚ και ΔΑΚΕ αγκαζέ και συνεπικουρούμενες απο την ΔΕΣΚ επιδεικνύουν προκλητική αδιαφορία στην τεράστια έλλειψη προσωπικού, ΣΙΩΠΟΥΝ για τα συνεχή συμβάντα στον σιδηρόδρομο και αποδέχονται προφορικές διαβεβαιώσεις για τροπολογίες που ΘΑ γίνουν και θα δώσουν λύσεις στα προβλήματα που καθημερινά διογκώνονται. 

Αυτή η Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών, τα 2 τελευταία χρόνια είναι κυριολεκτικά ανύπαρκτη. 

Το 2018 όμως, τα ίδια πρόσωπα και οι ίδιες παρατάξεις κατήγγειλαν  ακόμα και αν οι καταγγελίες προέκυπταν απο .... "ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες".

Είναι η εποχή (2018) που αυτή η Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών είχε ανακαλύψει την....σκόνη στο Καλίδρομο, μετά απο δημοσιεύματα στα social media και ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες! 

Είναι η εποχή (2018)  που αυτή η ηγεσία της Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών, έστελνε σε κάθε σιδηροδρομικό που διαφωνούσε με την ηγεσία της και τον παραλογισμό της, εξώδικα. 

Είναι η εποχή (2018)  που η ηγεσία της Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών έβγαζε με το λογότυπο της, ανακοινώσεις που στοχοποιούσαν Σωματεία- Μέλη της και συνδικαλιστές που δεν ανέχονταν την κατρακύλα της. 

Σήμερα, τα ίδια πρόσωπα, ΣΙΩΠΟΥΝ  λες και ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.

Θα έπρεπε να ντρέπονται που πριν 10 μέρες ανέστειλαν κινητοποιήσεις, επειδή πήραν...διαβεβαιώσεις. 

Τους θυμίζουμε τα κατορθώματα τους για να μαθαίνουν οι νεότεροι και να θυμούνται οι παλιοί πως ΠΑΣΚ -ΔΑΚΕ-ΔΕΣΚ διέλυσαν και απαξίωσαν το δευτεροβάθμιο όργανο εκπροσώπησης μας. 

Σήμερα είναι απλά ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΙ. 

Είναι απόλυτα συνυπεύθυνοι για την απαξίωση του σιδηροδρόμου και την αναστροφή της δυναμικής που είχε αναπτυχθεί την πενταετία 2015-2019. 

Είναι απόλυτα συνυπεύθυνοι ΓΙΑΤΙ στηρίζουν την πολιτική της Κυβέρνησης Μητσοτάκη ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ.

Το στέκι της έλξης -  Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου