Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 18 Απριλίου 2022

Ανακοίνωση Δικτύου Συνταξιούχων Σιδηροδρομικών

 Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι

      Το Δίκτυο Συνταξιούχων Σιδηροδρομικών ευχαριστεί όλους τους συναδέλφους και περισσότερο αυτούς που μας τίμησαν
με την ψήφο τους, που παρά την πανδημία και τις δυσκολίες μετακίνησης, ιδιαίτερα από την περιφέρεια, πήραν μέρος στις αρχαιρεσίες του σωματείου.

      Το Δίκτυο παρά τη μειωμένη συμμέτοχη, από 611 συναδέλφους που ψήφισαν το 2018, σε 508 φέτος, αύξησε τη δύναμή του σε έδρες, από 2 που είχε σε 3 και σε ποσοστά από 21,4% σε 38,4%, εκλέγοντας για μεν το  Διοικητικό Συμβούλιο τους:  Σουρμελή Κωνσταντίνο, Φωτιάδη Παναγιώτη και Κούλη Χρήστο, για δε Ελεγκτική Επιτροπή τον Ρούμπα Κωνσταντίνο.

      Πρόθεσή μας είναι να πετύχουμε, η κάλπη να πηγαίνει σε όλες τις μεγάλες πόλεις του δικτύου,          ώστε οι συνάδελφοι της περιφέρειας να μην είναι αναγκασμένοι να μετακινούνται και η συμμετοχή τους να είναι πολύ μεγαλύτερη. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, από τα 3500 περίπου    μέλη, να ψηφίζουν κάθε φορά 500 – 600 συνάδελφοι, οι περισσότεροι από την Αθήνα.

      Πιστεύουμε επίσης να ξεπεραστούν οι εντάσεις του προεκλογικού αγώνα και ενωμένοι να δώσουμε τις μάχες που έρχονται και είναι πολλές. Εμείς σαν Δίκτυο θα τηρήσουμε τις δεσμεύσεις μας καταθέτοντας τις προτάσεις μας στο νέο ΔΣ τόσο για τα γενικότερα προβλήματα, άσο και για τα ειδικότερα, αυτά που αφορούν τους Σιδηροδρομικούς. 

Με Αγωνιστικούς Χαιρετισμούς

Η Συντονιστική Επιτροπή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου