Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 20 Απριλίου 2022

ΠΕΠΕ :Ολοκληρώθηκαν οι συνελεύσεις -

 

Ολοκληρώθηκαν οι Απολογιστικές Συνελεύσεις του Σωματείου μας χτες, όπου στον Βόλο ο απολογισμός δράσης υπερψηφίστηκε
ομόφωνα (3/3), ενώ στην Λάρισα υπερψηφίστηκε με 7 ψήφους υπέρ & 1 παρόν.  Συνολικά στις συνελεύσεις έλαβαν  μέρος 152 μηχανοδηγοί.

 Ο οικονομικός απολογισμός εγκρίθηκε ομόφωνα, ενώ ο διοικητικός εγκρίθηκε με 115 ψήφους υπέρ, 10 παρόν & 1 κατά. Οι αρχαιρεσιες  για την ανάδειξη των νέων εκπροσώπων μας στα όργανα του Σωματείου μας θα διεξαχθούν στις 9 και 10 Μαΐου 2022.  Την ευθύνη για  την διεξαγωγή των εκλογών έχει η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή (Κ.Ε.Φ.Ε.).Με χτεσινή της ανακοίνωση που έχει αναρτηθεί στους χώρους εργασίας , η ΚΕΦΕ  ενημέρωσε για την καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή υποψηφιοτήτων (26 Απριλίου & ώρα 13.00 στο Εργατικό Κέντρο Πειραιά) και λεπτομέρειες γύρω από την διαδικασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου