Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 5 Απριλίου 2022

ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ : ΌΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ

 Συνάδελφοι,

Οι συνεχόμενες παρεμβάσεις στο πορτοφόλι των εργαζομένων έχoυν καταστήσει την επιβίωση όλων μας εξαιρετικά δύσκολη.

Μετά την κρίση της προηγούμενης δεκαετίας, η οποία εξόντωσε τον λαό μας, έρχεται ο πόλεμος της Ουκρανίας σαν λαιμητόμος στην οικονομική αφαίμαξη, καθιστώντας την διαβίωση όλων των εργαζομένων εξαιρετικά δύσκολη.

Η κυβέρνηση οφείλει να στηρίξει έμπρακτα την οικονομία, αποφεύγοντας με αυτό τον τρόπο την επισιτιστική κρίση που μας χτυπάει την πόρτα.

Το σωματείο μας αντιδρά στην οικονομική ασφυξία και συμμετέχει στην 24ΩΡΗ γενική απεργία που προκήρυξαν από κοινού η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ


Είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ όλων μας ν’ αγωνιζόμαστε και να διεκδικούμε αλλαγή πολιτικής, απαιτώντας αξιοπρεπή διαβίωση κι ένα ρεαλιστικό και δίκαιο σχέδιο παραγωγικής ανασυγκρότησης αποτρέποντας την καταστροφική πορεία που σήμερα βιώνει η χώρα.


ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ:

➢ Αυξήσεις μισθών.

➢ Επαναφορά των εργασιακών δικαιωμάτων και της εργατικής προστασίας. 

➢ Αντιμετώπισης της ακρίβειας. 

➢ Προσλήψεις προσωπικού. 


Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ

ΟΛΟΙ στη συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 11.00’ π.μ.

Προσυγκέντρωση Σιδηροδρομικών στα γραφεία της Π.Ο.Σ. στις 10:30 π.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου