Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 7 Απριλίου 2022

ΟΣΕ : Νέα πεζογέφυρα στην Μενεμένη

Στην έγκριση της κατασκευής νέας πεζογέφυρας στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης προχώρησε σήμερα κατά τη διάρκεια συνεδρίασης, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΣΕ Α.Ε. 

 Το έργο «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΝΕΑΣ ΠΕΖΟΓΕΦΥΡΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ- ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ»–που έρχεται να ικανοποιήσει ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής- θα έχει προϋπολογισμό ύψους περίπου 1.375.562 ευρώ και διάρκεια εκτέλεσης 12 μήνες.

Η κατασκευή της γέφυρας μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης αντικαθιστώντας την παλαιά μεταλλική πεζογέφυρα με νέα σύγχρονη μεταλλική, που θα πληροί όλες τις αναγκαίες προϋποθέσεις για την ασφαλή διέλευση των πεζών και την προσβασιμότητα στα άτομα των ΑΜΕΑ.

 Σημειώνεται ότι, η πεζογέφυρα που διέρχεται πάνω από τις σιδηροδρομικές γραμμές, εξυπηρετεί καθημερινά χιλιάδες κατοίκους και εργαζόμενους, καθώς ενώνει τους Αμπελόκηπους με το Β΄ Δημοτικό Διαμέρισμα της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα τις οδούς Χαλκίδη - Καλλιθέας με την Μοναστηρίου.

Η νέα πεζογέφυρα, που θα αντικαταστήσει την υφιστάμενη, θα είναι ένας μεταλλικός αμφιέρειστος φορέας με στατικό άνοιγμα 91 μ. Στο αντικείμενο του έργου συμπεριλαμβάνονται πλέον της κατασκευής της νέας πεζογέφυρας, οι εργασίες αποξήλωσης της παλαιάς (πεζογέφυρας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου