Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 7 Απριλίου 2022

Π.Ο.Σ. : Να σταματήσει η δίωξη εργαζομένων - Καταδίκη της απρόκλητης επίθεσης των ΜΑΤ

Δελτίο Τύπου της Π.Ο.Σ. 
 Με μαζική συμμετοχή των εργαζομένων πραγματοποιήθηκε η 24ωρη πανελλαδική απεργία που είχε προκηρύξει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ όπου με μια φωνή βροντοφώναξαν κατά της ακρίβειας, διεκδικώντας συλλογικές συμβάσεις και εργασιακά δικαιώματα.

Μελανό σημείο των ειρηνικών συγκεντρώσεων – διαδηλώσεων ήταν η απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ απέναντι στους απεργούς εργαζόμενους στη Θεσσαλονίκη, γεγονός που σύσσωμο το συνδικαλιστικό κίνημα το καταδικάζει. 


Τονίζουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι ο εκφοβισμός και η τρομοκράτηση δεν θα περάσει. Ζητάμε να σταματήσει κάθε δίωξη κατά των εργαζομένων και τονίζουμε πως ο  αγώνας μας δε θα καμφθεί με τέτοιες ενέργειες. Αντίθετα, θα μας ενώσει και θα τον συνεχίσουμε. 

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ Π.Ο.Σ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου