Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 12 Απριλίου 2022

Στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ οι Δήμαρχοι Δελφών και Αμφίκλειας

Η Δήμαρχος Αμφίκλειας-Ελάτειας, Αθανασία Στιβακτή και ο Δήμαρχος Δ.Δελφών, Παναγιώτης Ταγκαλής, επισκέφτηκαν σήμερα το απόγευμα τον τον διευθύνοντα σύμβουλο της Τραινοσε Maurizio Capotorto, CEO of ΤΡΑΙΝΟΣΕ. 


Το θέμα της συνάντησης ήταν η επαναφορά των δρομολογίων της παλαιας γραμμής Τιθορέα-Λιανοκλάδι σε καθημερινή βάση, η οποία εξυπηρετούσε το μεγαλύτερο τμήμα του Βοιωτικού Κηφισου και τις περισσότερες κοινότητες των δυο Δήμων.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα, τονίζουν οι Π. Ταγκαλής και Αθ. Στιβακτή. Συζητήθηκαν τα δίκαια αιτήματα των dήμων, ενώ ο Διευθύνων Συμβουλος δεσμεύτηκε να τα προωθήσει και να τα συζητήσει με την κυβέρνηση άμεσα.


Επίσης τέθηκε ως πρόταση το θεμα της λειτουργίας πρόσθετου δρομολογίου για τη χειμερινή περίοδο που θα εξυπηρετεί τους φίλους χιονοδρόμους του Παρνασσού.

www.fokidanews.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου