Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 1 Απριλίου 2022

Η ανάρτηση μας για την Πρωταπριλιά, προκάλεσε συζητήσεις...

 Πολλοί ήταν οι συνάδελφοι που επικοινώνησαν μαζί μας για να ρωτήσουν για την ...υπογραφή ΣΣΕ στον ΟΣΕ. Η ανάρτηση μας ήταν προφανώς εμπνευσμένη απο την
Πρωταπριλιά καθώς δεν υπάρχει υπογραφή ΣΣΕ στον ΟΣΕ, όπως άλλωστε δεν υπάρχει και ΦΕΚ για το ...νέο Οργανόγραμμα στις ....29 Φλεβάρη 2022 (ο Φλεβάρης  είχε φέτος 28 μέρες). Η ημερομηνία του ΦΕΚ που αναφέραμε (050719) σχετίζεται με την αλλαγή στην Κυβέρνηση της χώρας και τις υποσχέσεις που έχουν δωθεί για το ζήτημα αυτό (Οργανόγραμμα). 

Ωστόσο το άκρως ανησυχητικό είναι ότι  δεν υπάρχουν και προσλήψεις (ή προκήρυξη τους ακόμα καθυστερεί) παρά το ότι η σχετική διάταξη ψηφίστηκε εδώ και 1 μήνα περίπου. 

Τώρα αν υπάρχει αξιοκρατία στον ΟΣΕ και τήρηση της αρχαιότητας όπως "μας δήλωσαν" στελέχη, προφανώς είναι ένα ακόμα ψέμα στο ....ψέμα. 

Ελπίζουμε η ΣΣΕ στον ΟΣΕ να υπογραφεί το συντομότερο, οι προσλήψεις να γίνουν επίσης το συντομότερο, ενώ για το Οργανόγραμμα και τις θέσεις ευθύνης ας απαντήσουν όσοι τις τάζουνε εδώ και χρόνια. 

Το μόνο που βλέπουμε είναι αναθέσεις καθηκόντων...δυστυχώς.

Και του χρόνου με υγεία.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου