Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 8 Απριλίου 2022

Επαναφορά των καθημερινών δρομολογίων στο Τιθορέα – Λειανοκλάδι ζητούν κάτοικοι της Αμφίκλειας

Την άμεση επαναφορά των καθημερινών δρομολογίων στην παλιά γραμμή Τιθορέα – Αμφίκλεια – Λιλαία – Μπράλος – Λειανοκλάδι ζητούν οι κάτοικοι της Αμφίκλειας.

Για το λόγο αυτό, η Πρωτοβουλία Πολιτών της Αμφίκλειας προχωρά σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας το Σάββατο 16 Απριλίου στον σιδηροδρομικό σταθμό Κάτω Τιθορέας, διαμαρτυρόμενη για την
συγκοινωνιακή απομόνωση της περιοχής.


Η ανακοίνωση

Εκ μέρους της Επιτροπής Αγώνα που συστάθηκε στις 10.10.2021 κατά τη συνάντηση  στο Πολιτιστικό Κέντρο Αμφίκλειας με θέμα την συγκοινωνιακή απομόνωση της περιοχής μας,  όπου συμμετείχαν δεκάδες εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης των Νομών της Φθιώτιδας και Φωκίδας και των συλλόγων της ευρύτερης περιοχής, θα θέλαμε:


Πρώτα από όλα, να ευχαριστήσουμε όσους από τους  εκπροσώπους μας στο κοινοβούλιο ανέδειξαν το θέμα στη Βουλή με σχετικές αναφορές και ερωτήσεις στα πλαίσια του κοινοβουλευτικού ελέγχου.


Να σας ενημερώσουμε ότι προχωράμε σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας το Σάββατο 16 Απριλίου στις 11:00 π.μ. στον σταθμό Κ. Τιθορέας, με κεντρικό αίτημα την άμεση επαναφορά των καθημερινών δρομολογίων του τραίνου στην παλιά γραμμή Τιθορέα – Αμφίκλεια – Λιλαία – Μπράλος – Λειανοκλάδι.


Να καλέσουμε τον καθένα σας να παρευρεθεί, να συμπαρασταθεί και να αναδείξει τα δίκαια και αυτονόητα αιτήματα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου