Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 10 Απριλίου 2016

Παρουσία του μηχανοστασιαρχη Λάρισας η κυκλοφορία της έργων , καμία σκέψη για περικοπή δρόμολογιων στον Προαστιακό Αθήνας

Με αφορμή ερωτήσεις συναδέλφων για την κυκλοφορία της μηχανής έργων επικοινώνησαμε με τον μηχανοστασιαρχη Λάρισας ο οποίος μας ξεκαθαρισε ότι
ο ίδιος καλύπτει την μηχανή στο κομμάτι κυκλοφορίας πριν το κλειστό δίκτυο, όπως ορίζουν οι κανονισμοί,παρουσία και εργοδηγου.  Τέλος με αφορμή ανυποστατες φήμες για περικοπή δρόμολογιων  στον Προαστιακό Αθήνας, ξεκαθαρίζουμε ότι ποτέ κάτι τέτοιο δεν έχει τεθεί στο τραπέζι.
Η φημολογία αυτή προέρχεται από συγκεκριμένους κύκλους που όλοι έχουμε καταλάβει ότι ζουν σε ένα παράλληλο σύμπαν....

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

2 σχόλια:

  1. Ζουν στο παράλληλο σύμπαν της ατέλειωτης προσωπικής μιζέριας τους.
    Ο ένας παρηγορεί τον άλλο για την καταστροφή που τους έχει βρει και πως θα την αντέξουν για τα επόμενα χρόνια. Και κάθε μερα φαντάζονται και κάτι καινούργιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα είχε ενδιαφέρον να μάθουμε και ποιος έκανε την καταγγελία.
    Φήμες λένε ότι την έκανε κάποιος που φοβάται να το πεί ο ίδιος γιατί θα δείξει ποιος του την είπε.Προαγωγές έρχονται άλλωστε,η ελπίς πεθαίνει τελευταία.
    Και αυτός που την έκανε(θρασύδειλος μια ζωή) και αυτός που την αναπαρήγαγε χωρίς να ρωτήσει τον υπεύθυνο μηχανοστασίου είναι κοινώς χέστηδες.
    ΝΕΜΕΣΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή