Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

Προχωρά η ηλεκτροκίνηση προς Πειραιά

Προχωρούν με αμείωτη ένταση οι εργασίες για την ολοκλήρωση της ηλεκτροκίνησης μέχρι και τον Πειραιά.
Στην φωτογραφία που πόσταρε στα social media φίλος του σιδηροδρόμου , φαίνονται οι εργασίες στην περιοχή του Ρέντη.

Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί προς τα τέλη του καλοκαιριού και θα
αλλάξει συνολικά την εικόνα του Προαστιακού Σιδηροδρόμου Αθηνών,ενώ θα βοηθήσει και στην εξοικονόμηση προσωπικού και τροχαίου υλικού.

Δυστυχώς και όπως όλα δείχνουν το πλήρως ανακαινισμένο δίκτυο θα εγκαινιασθεί απο την ιδιωτικών συμφερόντων ΤΡΑΙΝΟΣΕ και κάποιοι τότε θα βρούν την ευκαιρία να κελαδούν για την "ιδιωτική πρωτοβουλία" που πάει τα πράγματα μπροστά. Εξαίρεση ίσως αποτελέσει η λειτουργία του σταθμού Λαρίσης που ακούγεται ότι θα δοθεί σε λειτουργία στα τέλη Απρίλη - μέσα Μαίου.
Ακόμα και εκεί δε, τα "κλειδιά" στην είσοδο του Κεντρικού  σταθμού της πρωτεύουσας  είναι χειροκίνητα με τις φήμες να λένε ότι δεν υπήρξε ποτέ πρόβλεψη για να είναι αυτά ηλεκτρικά χειριζόμενα απο την τηλεδιοίκηση!
 
Έργα....
Έργα που θα έπρεπε να έχουν ολοκληρωθεί ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ τώρα , έργα για τα οποία υπήρχαν ευθύνες που δεν ολοκληρώθηκαν, έργα που αν δίνονταν στην ώρα τους, σήμερα η κατάσταση του Ελληνικού Σιδηροδρόμου σε ΟΛΑ τα επίπεδα θα ήταν διαφορετική.
Έργα που έχουν πληρωθεί στο πολλαπλάσιο τους όπως καταμαρτυρούν όλοι.

Και το αστείο της υπόθεσης είναι ότι σήμερα κουνάνε το δάχτυλο όσοι επί δεκαετίες ευθύνονται για την μη ολοκλήρωση αυτών των έργων και θέλουν και πάλι να δώσουν λύση στα προβλήματα του σιδηροδρόμου και της πατρίδας μας.

Δυστυχώς για αυτούς εμείς δεν ξεχνάμε.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου