Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 15 Απριλίου 2017

Το Σωματείο μας δίπλα στους συναδέλφους που εργάζονται αύριο Κυριακή


Μετά απο πρόταση του Προεδρείου, αύριο σε όλα τα μηχανοστάσια όσοι συνάδελφοι εργάζονται επί των αμαξοστοιχιών , θα παραλάβουν
πακέτο όπου θα υπάρχει γεύμα για αυτούς.

Στην Θεσσαλονίκη υπήρξε συνεργασία με γνωστό catering ενώ στην Αθήνα συνεργασία με εστιατόριο που ανέλαβε την προετοιμασία του ατομικού γεύματος για το προσωπικό. Συνολικά γύρω στις 60 μερίδες γεύματος θα δοθούν στο προσωπικό έλξης που αύριο θα εργάζεται , απο την ΠΕΠΕ,ως ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης για όσους θα βρίσκονται στις επάλξεις την ημέρα του Πάσχα.
Επίσης για αύριο και για  όσες αμαξοστοιχίες διανυκτερεύουν, η ΠΕΠΕ θα καλύψει τα έξοδα σίτισης των συναδέλφων με έκτακτη χρηματική αποζημίωση.
Το Σωματείο αποδεικνύει ότι πάντα η σκέψη βρίσκεται στους συναδέλφους.
Η εργασία του μηχανοδηγού είναι δύσκολη ιδιαίτερα αυτές τις μέρες όπου πολλοί συνάδελφοι  θα βρίσκονται στο καθήκον μακριά απο τις οικογένειες τους και το ΔΣ του Σωματείου βρίσκεται πάντα δίπλα τους.

Καλό Πάσχα σε όλους τους σιδηροδρομικούς.
Καλά και ασφαλή ταξίδια σε όλους τους μηχανοδηγούς,υγεία και προκοπή στις οικογένειες μας.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου