Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

Προς επίλυση αίτημα συναδέλφων μας μηχανοδηγών απο τον Βόλο

Έπειτα απο την επιστολή και τις ενέργειες του Σωματείου μας και την σύμφωνη γνώμη της Διοίκησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ όπως μαθαίνουμε, δίνεται λύση σε ένα χρόνιο αίτημα  των συναδέλφων μας απο τον Βόλο.Πιο συγκεκριμένα

η Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ με αφορμή την έναρξη των τουριστικών τρένων στο Πήλιο , θα καλύψει τα έξοδα μετακίνησης (έξοδα βενζίνης) των συναδέλφων (συνολικά διανύουν απο και προς τα Λεχώνια απόσταση μεγαλύτερη των 34 χιλιομέτρων με ιδία μέσα) απο τον Βόλο στις εγκαταστάσεις του τρένου.

Με τον τρόπο αυτό δίνεται λύση σε ένα αίτημα των συναδέλφων μας τα τελευταία χρόνια, αφού είχε σταματήσει η κάλυψη της υπηρεσίας για το θέμα με υπηρεσιακό βαν (ή ταξί).
Μάλιστα όπως μαθαίνουμε τα έξοδα θα καλυφθούν και για τους συναδέλφους απο την κίνηση μετά την θετική ανταπόκριση  της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στο αίτημα του Σωματείου μας.

Να σημειώσουμε  την συμβολή της ΔΙΚΑΜ στην υλοποίηση του αιτήματος μέσω του Διευθυντή και της Κ.Υπ.(που επισκέφθηκε το μηχανοστάσιο την περασμένη εβδομάδα).
Τέλος μαθαίνουμε ότι προχωρά η εγκατάσταση συστήματος Mpls σε όλα τα μηχανοστάσια προκειμένου αυτά να έχουν σύνδεση με το internet. Με τον τρόπο αυτό αναμένεται να δοθεί λύση και στο αίτημα των συναδέλφων απο τον Βόλο που δεν είχαν διαδικτυακή σύνδεση στο τοπικό μηχανοστάσιο και υπήρχε πρόβλημα με την αποστολή και λήψη της αλληλογραφίας.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου