Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

Την δημιουργία χώρου αναμονής για τους μηχανοδηγους στην Αθήνα ζητά το Σωματειο μας

Επιστολή του Σωματείου μας που ζητά την παραχώρηση των γραφείων που στεγάζονταν οι υπηρεσίες έλξης του Προαστιακού Αθήνας (1 γραφείο) προκειμένου αυτο να γίνει χώρος αναμονής για τους μηχανοδηγους .Διαβαζουμε την επιστολη >


Κύριε Σύμβουλε,

Όπως γνωρίζετε το επόμενο διάστημα ολοκληρώνεται και τυπικά το έργο Ηλεκτροκίνησης μέχρι το Σιδηροδρομικό Σταθμό Αθηνών. 
Το Σωματείο μας για τη διευκόλυνση του προσωπικού έλξης, ζητά την παραχώρηση των γραφείων πάνω από το Σταθμαρχείο Αθήνας (γραφείο Σταθμάρχη Κυκλοφορίας), όπου στεγάζονταν παλαιότερα τα γραφεία του Προαστιακού και σήμερα δεν χρησιμοποιούνται. 
Τα γραφεία, μετά την κατάλληλη διαμόρφωση των χώρων, θα χρησιμοποιηθούν ως χώρος αναμονής των μηχανοδηγών καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ωρου.
Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.



ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

     Ο Πρόεδρος                                       Ο Γενικός Γραμματέας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου