Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Ο Π. Κλεπετούνας για την ανακοίνωση της Αναγέννησης

Ο Παναγιώτης Κλεπετούνας επικοινώνησε μαζι μας ως επικεφαλής της Αναγέννησης κ εκλεγμένος στην Εξελεγκτική Επιτροπή της ΠΕΠΕ , αναλαμβάνοντας την υπογραφή της ανακοίνωσης, όποτε το θέμα για εμάς θεωρείται λήξαν. Ευχαριστούμε τον συνάδελφο για την επικοινωνία ο οποίος μας έστειλε το παρακάτω μήνυμα

Συνάδελφοι
Θέλω να σας ενημερώσω  οτι η ανακοίνωση της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ είναι γνησιότατη  και αληθής καθώς φέρει την επωνυμία της παράταξης .
Η διαγραφή του συναδέλφου Δρίτσα έγινε κατόπιν συνεννοήσεως όλων των ιδρυτικών μελών της παράταξης και είναι οριστική και αμετάκλητη.
Δεν αποδεχόμαστε  αμφισβήτηση της γνησιότητας  της ανακοίνωσης ούτε αμφισβήτηση του περιεχομένου της.
Όπως γνωρίζετε η επαφή μου με τα ηλεκτρονικά μέσα είναι κακή και για αυτό προσφέρθηκε φίλος με το email του για να με εξυπηρετήσει ώστε να κοινοποιήσουμε στα blog  την ανακοίνωση της παράταξης.
Σας καλώ να διορθώσετε άμεσα τα σχόλια σας στην αναρτησή σας και να αποκαταστήσετε την αλήθεια.

1 σχόλιο:

  1. Ο πρώτος που πανηγύρισε για την ανακοίνωση του Κλέπι,ο γραφικός εκπρόσωπος της ΑΣΚΕ.
    Δεν είναι σπαμ,δεν είναι τρόλ,είναι καταπέλτης φώναζε γελώντας ο γραφικός.Την προηγούμενη μέρα προσπαθούσε τηλεφωνικά να πείσει κάποιον να παραιτηθεί.Ποιον καταλαβαίνουμε όλοι.
    Το μεγαλύτερο σπαμ είναι αυτό του ΠΑΜΕ Σιδηροδρομικών ακούει στο όνομα του.Γραφικός λένε στην γραμμή και όλοι τον γνωρίζουν!Βάλατε και εσείς το χεράκι σας βέβαια με την διαφήμιση που κάνετε στο σούργελο του συνδικάτου.
    Τον Κλέπι, δικαιωματικά θα τον λέμε Πρόεδρο πλέον.Είναι επικεφαλής παράταξης.
    Αλήθεια Κλέπι,εσύ που δεν τα πας καλά με τα ηλεκτρονικά μέσα,αλλά έσπευσες να βγάλεις ανακοίνωση διαγραφής,ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ για την έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ την Τετάρτη;
    Δεν την διάβασες την πρόσκληση;
    Έκανες και την γκέλα και άκουσες τον συνταξιούχο και στείλατε και την ανακοίνωση απο τον tsako και σας πήραν χαμπάρι οι μυημένοι.
    Αναγέννηση με συνταξιούχους,δεν υπάρχει.
    Κλέπι,θα δικαιωθείς οριστικά και αμετάκλητα με την επιστροφή σου στον "φυσικό σου χώρο" σύντομα,χιλιοπαιγμένο το έργο βλέπεις.
    Βέβαια το θέμα είναι πλέον ποιος θα σε περιμένει εκεί.

    ΝΕΜΕΣΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή