Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 25 Απριλίου 2017

Βιάστηκαν για άλλη μια φορά ΔΑΚΕ Έλξης και γραφικός της ΑΣΚΕ


Και στα Αγγλικά μπας κ το πάθημα για κάποιους γίνει μάθημα.
Για άλλη μια φορά σε σοβαρό ατόπημα έπεσαν η ΔΑΚΕ Έλξης και ο γραφικός εκπρόσωπος της ΑΣΚΕ καθώς χτες έσπευσαν
να εκτοξεύσουν βαριές καταγγελίες εναντίον του Προέδρου της ΠΕΠΕ και της ΣυνΕξέλιξης με αφορμή την κωλισυεργεία που υπήρξε για το θέμα των υπερωριών (υπερβάλουσες υπερωρίες 2016).

Παρά το ότι το σύνολο του σιδηροδρομικού κόσμου αντιλαμβάνεται και αναγνωρίζει ότι η ΠΕΠΕ σήμερα αποτελεί ένα απο τα πλέον δραστήρια και ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Σωματεία, η ΔΑΚΕ βρήκε την αφορμή να καταγγείλει τον...ευκολόπιστο Πρόεδρο του Σωματείου χτες , όπως έλεγε χτές και πολλά άλλα που οδηγούν την παράταξη με μαθηματική ακρίβεια στην σφαίρα του γραφικού.
Η ΔΑΚΕ και ο γραφικός της ΑΣΚΕ  δηλαδή κατήγγειλαν τον Πρόεδρο του Σωματείου, που κατήγγειλε το πρωί την Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για την καθυστέρηση!
Μιλάμε για πραγματικά απίστευτα πράγματα, την ώρα μάλιστα που οι εκπρόσωποι της ΔΑΚΕ γνώριζαν ότι ο συνάδελφος Γενιδούνιας βρισκόταν χτες στην Θεσσαλονίκη στο μηχανοστάσιο (καθώς εργαζόταν και βρέθηκε εκεί) και έδινε κατευθύνσεις στο προσωπικό, ΣΥΝΑΠΟΦΑΣΙΖΟΝΤΑΣ ΜΑΖΙ με τους μηχανοδηγούς για τα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ.
Συνοδοιπόρος της ΔΑΚΕ ο γραφικός εκπρόσωπος της ΑΣΚΕ ο οποίος ανακάλυψε και νέα δεδομένα,μέχρι και... υποσχετικές πληρωμής,θεωρώντας ότι η +ΣυνΕξέλιξη απέτυχε και ότι...έρχεται η καταστροφή. Φυσικά αντλεί την πληροφόρηση του απο την ΔΑΚΕ και λογικά δεν τον είχαν ενημερώσει για τις ενέργειες του Προεδρείου στην Θεσσαλονίκη (σε συνεργασία και με τους τοπικούς συνδικαλιστές).
Για άλλη μια φορά το θέμα που προέκυψε λύθηκε εντός 24 ωρών και μετά απο ενέργειες του Προεδρείου που βρίσκεται ΔΙΠΛΑ στον συνάδελφο και πάντα θέλει ως ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ τον μηχανοδηγό.
Καλά θα κάνουν ορισμένοι να μην βιάζονται.
Τα προβλήματα είναι πολλά και προ των πυλών.
Ας μην επενδύουν σε αυτά, αλλά ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μετά απο 2 και πλέον χρόνια ΑΠΟΥΣΙΑΣ απο παντού, ας κάτσουν δίπλα και ΜΑΖΙ με αυτούς που καθημερινά ΤΡΕΧΟΥΝ 24 ώρες το 24ωρο για την επίλυση τους.
Τέλος και όσον αφορά την Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, εμείς χτες πράξαμε τα αυτονόητα,ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ σε όλους , για ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ότι ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ για εμάς είναι ο ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΟΣ, που καθημερινά αγωνίζεται κάτω απο αντίξοες συνθήκες για να βγεί η δουλειά.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Y,Γ, Το έγγραφο μας εστάλη απο το ΜΘ όπου το έστειλε η Κεντρική Υπηρεσία πριν απο λίγο. Δεν πρόκειται για διαρροή,αλλά για την πλήρη λειτουργία του ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΟΥ.

Υ,Γ,2 Ψυχραιμία συνάδελφοι της ΔΑΚΕ, ψυχραιμία,  εμείς δεν προκαλέσαμε αναστάτωση στο προσωπικό,εμείς εξηγούμαστε - για να μην παρεξηγούμαστε.
Και το προσωπικό γνωρίζει ότι το Σωματείο έχει ως πρώτο γνώμονα τον ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΟ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου