Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη, 2 Μαΐου 2017

ΓΣΕΕ : Ο αγώνας συνεχίζεται

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 1η ΜΑΗ,  24ωρη Γενική Απεργία με αγωνιστικές εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα.
Στην Αθήνα το συλλαλητήριο πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Κλαυθμώνος και
ακολούθησε  πορεία στη Βουλή.
Nωρίτερα,  αντιπροσωπείες της ΓΣΕΕ και του Εργατικού Κέντρου Αθήνας κατέθεσαν στεφάνι μνήμης και τιμής στο χώρο των εκτελεσθέντων στην Καισαριανή και στο μνημείο του Σταύρου Καλλέργη.
Η 1η Μάη 2017 βρίσκει τους εργαζόμενους της χώρας, σε θέση μάχης και αγώνα για την προάσπιση των βασικών και θεμελιωδών εργασιακών δικαιωμάτων, τα οποία πλέον με τις μνημονιακές πολιτικές έχουν αμφισβητηθεί και συρρικνωθεί.
Οι εργαζόμενοι βρίσκονται δυστυχώς αντιμέτωποι με νέα σκληρά και επώδυνα μέτρα που ετοιμάζεται να ψηφίσει και να υλοποιήσει η κυβέρνηση. Μέτρα που θα επιδεινώσουν ακόμα περισσότερο την ανεργία και τη φτωχοποίηση της πλειοψηφίας των πολιτών.
Γι’ αυτό το λόγο αύριο Τρίτη 2 Μαΐου στις 11 το πρωί, θα συνεδριάσει η Ολομέλεια της Διοίκησης της ΓΣΕΕ ,για να επικυρώσει την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Συνομοσπονδίας και να ορίσει την ημέρα πραγματοποίησης της νέας 24ωρης  Γενικής απεργίας.
Η νέα απεργιακή κινητοποίηση θα γίνει σε συντονισμό με την ΑΔΕΔΥ και κοινωνικούς και επιστημονικούς φορείς της χώρας.
Στις βάρβαρες και αδιέξοδες πολιτικές, η απάντηση των εργαζομένων είναι ξεκάθαρη, ενωτική και αγωνιστική.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου