Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

Σχετικά με τον διαγωνισμό για το ξενοδοχείο στην Θεσσαλονίκη

Πραγματικά είναι απορίας άξιο πως οι αετοί της ΔΑΚΕ Έλξης ανακάλυψαν ότι δεν θα ανανεωθεί η σύμβαση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ με το ξενοδοχείο Capsis στην Θεσσαλονίκη. Και είναι απορίας άξιο ΓΙΑΤΙ
ο διαγωνισμός κλείνει αύριο, γίνεται ηλεκτρονικά και μέχρι στιγμής - ως είθισται- δεν έχει καταθέσει αίτηση κανείς ενδιαφερόμενος,αφού όλοι περιμένουν τελευταία στιγμή για να συμμετάσχουν.

Οι αιτήσεις κλείνουν αύριο και άρα σύντομα θα ξέρουμε αν θα υπάρξει ανανέωση ή όχι της σύμβασης ή αν θα επιλεγεί άλλος ανάδοχος.
Υπάρχει φυσικά και το ενδεχόμενο ο διαγωνισμός να βγεί άγονος αν οι ενδιαφερόμενοι κρίνουν το τίμημα που καταβάλει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ μικρό και δεν συμμετάσχει κανείς.
ΩΣΤΟΣΟ οι όροι του διαγωνισμού είναι σαφέστατοι και δεν μπορούν να γίνουν παρεκλήσεις ως προς την ποιότητα του επιλεχθέντος ξενοδοχείου.
Δεν υπάρχει λοιπόν κανείς λόγος ανησυχίας.
Και φυσικά αν το Capsis κερδίσει τον διαγωνισμό, θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος με τις πληροφορίες που "έχει" η ΔΑΚΕ Έλξης.
Εμείς παρακολουθούμε το θέμα, όπως και η ΠΕΠΕ (έχει στείλει και επιστολή) και θα ενημερώσουμε άμεσα για οποιαδήποτε εξέλιξη.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου