Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου 2018

Δελτίο Τύπου ΠΑΜΕ Σιδηροδρομικών

Εργαζόμενοι, Εργαζόμενες, 
Καταγγέλλουμε τη συνδικαλιστική πλειοψηφία της ΓΣΕΕ γιατί όχι μόνο προσπαθεί να βάλει εμπόδια
στην οργάνωση των εργαζομένων και στις απεργίες παίζοντας το παιχνίδι της Κυβέρνησης και της εργοδοσίας, αλλά πλέον ζητάει από την Κυβέρνηση τα Συνέδρια της ΓΣΕΕ και των άλλων συνδικαλιστικών οργανώσεων να γίνονται με τη φρούρηση των ΜΑΤ.
Έτσι πιστεύει ότι θα διαιωνίσει τους μηχανισμούς αναπαραγωγής νόθων αντιπροσώπων που στη συνέχεια βάζει στην υπηρεσία της αντιλαϊκής πολιτικής. 
Καλούμε τους εργαζόμενους να τους διώξουν από τα συνδικάτα. Είναι επικίνδυνοι.
Το ζήτημα αφορά τη βελτίωση της ζωής της ίδιας της εργατικής τάξης που δεν μπορεί να γίνει χωρίς οργάνωση, συμμετοχή ταξικό προσανατολισμό και αγώνα. Τα συνδικάτα θα είναι ή με το κεφάλαιο ή με τους εργάτες. 


Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΑΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου