Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

Υπερψηφίστηκε ο απολογισμός δράσης στο ΜΑΙ- Μεγάλη συμμετοχή στην συνέλευση

Η συμμετοχή 83 μηχανοδηγών  στην σημερινή συνέλευση στο ΜΑΙ απέδειξε πως το Σωματείο μας είναι ένας απο τους πλέον ζωντανούς οργανισμούς στο σιδηροδρομικό συνδικαλιστικό γίγνεσθαι.

Στην συνέλευση συζητήθηκε 
διεξοδικά ο οικονομικός απολογισμός (ψηφίστηκε ομόφωνα) ενώ ο απολογισμός δράσης και η προκήρυξη εκλογών  υπερψηφίστηκε με το συντριπτικό 73 υπέρ, 1 παρόν (9 μηχανοδηγοί δεν ψήφισαν λόγω του προγράμματος εργασίας).

Η συμμετοχή στην συνέλευση του ΜΑΙ δυναμώνει το Σωματείο μας, ενώ η υπερψήφιση του απολογισμού δράσης αποδεικνύει την συσπείρωση των μηχανοδηγών γύρω απο την ΠΕΠΕ.
Οι συνελεύσεις συνεχίζονται αύριο σε Πάτρα και Κιάτο.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου