Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 24 Απριλίου 2019

Μετά απο 115 χρόνια αναμονής διπλή γραμμή Αθήνα - Θεσσαλονίκη !

Στην κυκλοφορία παραδόθηκε πλέον η διπλή σιδηροδρομική γραμμή στον ΠΑΘΕ απο το μεσημέρι.
Μετά απο 115 χρόνια αναμονής ο Ελληνικός Σιδηρόδρομος απέκτησε διπλή γραμμή υψηλών ταχυτήτων! 
Η σημερινή καταγράφεται ως μια
ιστορική μέρα για τον Σιδηρόδρομο.
Χρειάστηκαν εκατονδεκαπέντε χρόνια (ολογράφως) στην Ελλάδα για να αποκτήσει ο Ελληνικός Σιδηρόδρομος την υποδομή που σε άλλα Ευρωπαϊκά Κράτη υπάρχει δεκαετίες τώρα.
Τα συγχαρητήρια ανήκουν σε όσους τα τελευταία 4 χρόνια εργάστηκαν με αυταπάρνηση και επαγγελματισμό υπερεντατικά για να κερδηθεί το στοίχημα.
Στους εργαζόμενους στα εργοτάξια, τους σιδηροδρομικούς, τις Διοικήσεις των εταιρειών αλλά και στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.
Στον Υπουργό που θα μείνει στην ιστορία ως εκείνος που υλοποίησε και ολοκλήρωσε έργα που καρκινοβατούσαν επί δεκαετίες κ. Χρήστο Σπίρτζη, στον Γενικό Γραμματέα κ. Θάνο Βούρδα που άκοπα και άοκνα επέβλεπε σχεδόν καθημερινά τα έργα πιέζοντας - φορτικά- για την ταχεία ολοκλήρωση τους.

Οι μηχανοδηγοί σήμερα δηλώνουν απόλυτα ικανοποιημένοι για την αναβάθμιση του Ελληνικού Σιδηροδρόμου που επιτέλους αρχίζει να  βρίσκει την θέση που του αξίζει.

Συγχαρητήρια σε όλους !!!!!

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου