Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 10 Απριλίου 2019

Παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας η κεντρική επετειακή εκδήλωση (12/4) για τα 150 χρόνια των Ελληνικών Σιδηροδρόμων


Παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου θα πραγματοποιηθεί στις 12 Απριλίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, η κεντρική επετειακή εκδήλωση των εορτασμών για τα 150 χρόνια των Ελληνικών Σιδηροδρόμων.


Στο επίκεντρο της εκδήλωσης θα βρεθεί η ιστορική διαδρομή των Ελληνικών Σιδηρόδρομων και η συμβολή τους στην κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη της χώρας καθώς και η νέα εποχή που αναδύεται με την επικείμενη ολοκλήρωση της διπλής ηλεκτροκινούμενης και τηλεδιοικούμενης γραμμής και τον στρατηγικό αναπτυξιακό σχεδιασμό των νέων υποδομών στο δίκτυο.

Η έναρξη της εκδήλωσης θα γίνει με την προβολή της ταινίας – ντοκιμαντέρ «Ελληνικοί Σιδηρόδρομοι – οι άνθρωποι των Τραίνων».

Θα ακολουθήσουν οι ομιλίες του προέδρου του Οργανισμού Γιώργου Κακουλάκη, του διευθύνοντος δυμβούλου Παναγιώτη Θεοχάρη, ενώ κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης.

Στη συνέχεια θα γίνει παρουσίαση της συλλεκτικής σειράς  επετειακού γραμματοσήμου με θέμα τα 150 Χρόνια Ελληνικών Σιδηροδρόμων.

Η εκδήλωση θα κλείσει με απονομές βραβείων σε ανθρώπους του Σιδηρόδρομου.

www.metaforespress.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου