Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 11 Απριλίου 2019

Νίκος Κιουτσούκης : Αποδεικνύεται ότι κανένας Παμίτης δεν μπορεί να είναι άνθρωπος!

Απίστευτη νέα επίθεση του Γενικού Γραμματέα της ΓΣΕΕ στο ΠΑΜΕ και τους εκπροσώπους του, με αφορμή την ανακοίνωση του ΠΑΜΕ Σιδηροδρομικών, ενώ επιμένει στους χαρακτηρισμούς για παραστρατιωτική οργάνωση! Γράφει ο Νίκος Κιουτσούκης σχολιάζοντας την ανακοίνωση  : 

Τελικά όσο ξεφτιλισμένοι είναι οι επικεφαλείς άλλο
τόσο ξεφτίλες γίνονται και οι παρά γιοί τους!!!
Απ’οτι φαίνεται όχι μόνο δεν σας επιτρέπουν να έχετε δική σας άποψη αλλά σας καθοδηγούν να προβείτε σε δηλώσεις που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και την αλήθεια επιβεβαιώνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι το ΠΑΜΕ αποτελεί το μακρύ χέρι-βραχίονα του ΚΚΕ και λειτουργεί όπως είπε και ο επικεφαλής του στη ΓΣΕΕ Συντεταγμένα...δηλαδή ως παραστρατιωτική οργάνωση!!!
Λυπάμαι ειλικρινά για αυτούς που πίστεψα ότι μπορεί να έχουν πέρα από κομματισμό και παρωπίδες και ανθρώπινη συνείδηση!!!
Δυστυχως αποδεικνύεται ότι ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΜΙΤΗΣ δεν μπορεί να είναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!
Κομματικα όργανα είναι χωρίς αισθήματα χωρίς φίλους χωρίς ανθρωπιά!!!
Απλά ντρέπομαι για όλους όσους πίστεψα ότι θα μπορούσαν να είναι φίλοι...
Κρίμα!!!

Δικό μας σχόλιο 

Σημειώνουμε ότι την επίμαχη δήλωση την έστειλαν στο στέκι συνάδελφοι, διαμαρτυρόμενοι για τα όσα αναφέρει ο Γενικός Γραμματέας της ΓΣΕΕ ο οποίος πολώνει το κλίμα συνεχώς.
Παρακάτω η δήλωση Κιουτσούκη  στα social media, ως σχόλιο στην ανακοίνωση του ΠΑΜΕ όπως την έλαβε το στέκι της έλξης 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου