Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη, 25 Απριλίου 2019

Η ανακοίνωση της ΠΕΠΕ για την προκήρυξη εκλογών - Μέχρι 7 Μαίου η προθεσμία για υποψηφιότητες

Συνάδελφοι,
Στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου μας που πραγματοποιήθηκε τη Παρασκευή 12 Απριλίου  στη Αθήνα , αποφασίστηκε
η προκήρυξη εκλογών για την ανάδειξη εκπροσώπων στα όργανα του Σωματείου. Οι εκλογές θα γίνουν 22 και 23 Μαΐου 2019. 
Συγκεκριμένα στις 22/05/2019 θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη και στις 23/05/2019 σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και στα υπόλοιπα γραφεία). Ημερομηνία κατάθεσης υποψηφιοτήτων: ΤΡΙΤΗ 07/5/2019, ώρα: 14.00’ στα γραφεία του Σωματείου μας στον Πειραιά (Ομηρ.Σκυλίτση 19).

Σύμφωνα με το άρθρο 20 την ευθύνη για τη διεξαγωγή των εκλογών την έχει η παρακάτω τριμελής Εφορευτική Επιτροπή της έδρας (Αθήνα). Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ:

ΑΚΛΙΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΑΚΤΥΠΗ ΖΩΗ
ΒΑΡΝΕΛΗΣ ΠΑΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου