Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 20 Απριλίου 2019

Παραλήρημα Κιουτσούκη ενάντια στο ΠΑΜΕ Σιδηροδρομικών

Αμετροεπής, αλαζόνας, ακροδεξιός.....

Δείγματα του χαρακτήρα του μοιράζει ο Γενικός Γραμματέας της ΓΣΕΕ Νίκος Κιουτσούκης, χαρακτηρίζοντας ως
"ορφανά του Στάλιν" τους εκπροσώπους του ΠΑΜΕ στον σιδηρόδρομο.

Ο Νίκος Κιουτσούκης έχει βαλθεί να αποδείξει στους εργαζόμενους της χώρας ότι είναι λίγος για τον θεσμό της ΓΣΕΕ ενώ απο χτες με αφορμή τις εκλογές του Σ.Σ.Β.Ε.  επιδεικνύει και άκρως αλαζονική διάθεση γεμάτη έπαρση, ιδιαίτερα όταν σχολιάζει το αποτέλεσμα του ΠΑΜΕ στον Σύνδεσμο Σιδηροδρομικών Βορείου Ελλάδος.
Με λίγα λόγια ο γεμάτος έπαρση αλαζόνας Γενικός Γραμματέας της ΓΣΕΕ, θέλει να μας πεί ότι για το χαμηλό ποσοστό του ΠΑΜΕ (5.5%) φταίει η...επίθεση στο πρόσωπο του. (Λες και ασχολήθηκε εργαζόμενος απο την  Ελληνική Κοινωνία σοβαρά με αυτήν). 
Ωστόσο ξεχνά ότι το ποσοστό του ΠΑΜΕ στο Σ.Σ.Β.Ε. το 2016 ήταν στο 7.8%....

Ο αλλαζόνας και ακροδεξιός Γενικός Γραμματέας της ΓΣΕΕ, διαβάζοντας προφανώς την ανάρτηση μας για τους αντιπροσώπους στην ΠΟΣ ,σχολίασε λίγο αργότερα ΜΟΝΟ την αναφορά μας στους συναδέλφους του ΤΡΑΜ , θεωρώντας τους μάλιστα ως δεδομένα προσκείμενους στην ΔΑΚΕ.
Το ότι η ΔΑΚΕ  Σιδηροδρομικών έχει βρεθεί με 10 μόλις συνέδρους  το 2019 (22 το 2016) και απομένουν εκλογές σε ένα άλλο μόνο Σωματείο στον σιδηρόδρομο, προφανώς δεν το είδε
Ή μάλλον έκανε ότι δεν το είδε γιατί έχει εναποθέσει τις όποιες ελπίδες του για επανεκλογή στην ΓΣΕΕ μέσω του σιδηροδρόμου στο....  Σωματείο του ΤΡΑΜ. 
Ο πρωτοφανής καταποντισμός της ΔΑΚΕ στον σιδηρόδρομο οφείλεται προφανώς και πρώτιστα στην εν γένει παρουσία Κιουτσούκη αφού ο ίδιος είναι και ο επικεφαλής της παράταξης εδώ, (αν και το αρνήθηκε ενώπιον της Ελληνικής Δικαιοσύνης πέρυσι τέτοια εποχή).

Τελευταία αφήνουμε την αναφορά-σχόλιο  Κιουτσούκη στις επερχόμενες εκλογές στο Σωματείο των Μηχανοδηγών.
Το στέκι όχι μόνο δεν  ξέχασε να τις αναφέρει , αλλά θα θυμίσει και τι έγινε πέρυσι σε αυτές.
Θυμίζουμε λοιπόν ότι το 2018 η ΔΑΚΕ δεν κατάφερε να συγκροτήσει ψηφοδέλτιο στο Σωματείο Μηχανοδηγών και αναγκάστηκε σε κοινή κάθοδο με την ΠΑΣΚ υπό την ονομασία ΣΥΠΕ. 
Και η ΣΥΠΕ στην τελευταία συνεδρίαση του ΔΣ του Σωματείου μας ζήτησε να....μην γίνουν εκλογές στους μηχανοδηγούς !!!! (Γιατί Νίκο μας, τι φοβάστε;).
Και κατάφερε πέρυσι να λάβει το εξωπραγματικό ποσοστό του 16,2% σε κοινή κάθοδο με την ΠΑΣΚ!! (39 ψήφους σε σύνολο 234!).

Καλό θα ήταν ο συνάδελφος Κιουτσούκης λοιπόν να μην προκαλεί και να περιορίζει την αλλαζονεία και την έπαρση του στον....Σ.Σ.Β.Ε.
Γιατί με 10 αντιπροσώπους στην ΠΟΣ, δεν βλέπουμε ιδιαιτέρως πιθανό να επανεκλεγεί στην ΓΣΕΕ μιας και μόλις 2 θέσεις θα προκύψουν για το επόμενο συνέδριο απο τον σιδηρόδρομο.
Α ναι... Υπάρχει και το Σωματείο του... ΤΡΑΜ, το ξεχάσαμε, ελπίζουμε να μην μας στείλει κανένα εξώδικο ο Γενικός Γραμματέας της ΓΣΕΕ.....

Οι σιδηροδρομικοί οφείλουν να βγάλουν τα συμπεράσματα τους.


Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Υ.Γ. Φυσικά και δεν υποστηρίζουμε σε καμία περίπτωση το ΠΑΜΕ Σιδηροδρομικών. Άλλωστε μέχρι πρόσφατα η συνεργασία του με την ΔΑΚΕ σε επίπεδο ΠΟΣ ήταν μοναδική. Απλά ας δούν τώρα οι ...σύντροφοι τα αποτελέσματα της τακτικής τους τα τελευταία χρόνια. Αν και η αυτοκριτική είναι λέξη άγνωστη για αυτούς. Ωστόσο η συμπεριφορά Κιουτσούκη που εκπροσωπεί τον σε τρίτη τάξη θεσμό στην χώρα είναι μονολεκτικά, χυδαία. Αυτήν στηλιτεύουμε και μόνο.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου