Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη, 9 Απριλίου 2019

Δυσαρέσκεια και υπόμνημα της Rail Cargo Logistics Goldair στην ΡΑΣ για τις χρεώσεις της ΕΕΣΣΤΥ σε σχέση με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ


Η Rail Cargo Logistics Goldair πρόκειται να καταθέσει, σύμφωνα με πληροφορίες του metaforespress.gr, υπόμνημα στην Ρυθμιστική Αρχή Σιδηροδρόμων σχετικά με τις χρεώσεις της ΕΕΣΣΤΥ για την συντήρηση του τροχαίου υλικού της.


Η Rail Cargo Logistics Goldair, στο υπόμνημα αυτό, θα ισχυριστεί ότι οι χρεώσεις της ΕΕΣΣΤΥ προς την εταιρεία είναι ακριβότερες, ανά περίπτωση, κατά 150% έως 300%, σε σχέση με τις αντίστοιχες χρεώσεις της ΕΕΣΣΤΥ προς την ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Η ελληνο-αυστριακή εταιρεία αφήνει να εννοηθεί ότι εντοπίζεται περίπτωση σοβαρής νόθευσης του ανταγωνισμού, ζητώντας παρέμβαση της ανεξάρτητης Αρχής.

Από την πλευρά τους, υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΕΣΣΤΥ που ρωτήθηκαν από το metaforespress.gr, διέψευδαν τους ανωτέρω ισχυρισμούς.

Φώτης Φωτεινός  - metaforespress.gr  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου