Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 16 Απριλίου 2019

Επιστολή της ΠΟΣ για τον εκπρόσωπο εργαζομένων στον ΟΣΕ

Επιστολή της ΠΟΣ σε Υπουργείο Μεταφορών και Υπουργείο Οικονομικών καθώς δεν έχει ακόμα δημοσιευτεί το φεκ που τοποθετεί τον εκπρόσωπο εργαζομένων στο ΔΣ του ΟΣΕ. Διαβάζουμε : 
Κύριοι,

Μετά τη λήξη της θητείας του εκπροσώπου των εργαζομένων στον
ΟΣΕ, πραγματοποιήθηκαν εκλογές που ολοκληρώθηκαν στις 5 Φεβρουαρίου 2019, από τις οποίες εκλέχθηκε ο συνάδελφος Αθανάσιος Λεβέντης.

Παρά την πάροδο τριών μηνών περίπου και τα σοβαρά ζητήματα τα οποία απασχολούν το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΣΕ, ο εκπρόσωπος των εργαζομένων δεν δύναται να συμμετέχει σ’ αυτό, διότι δεν έχουν εκδοθεί ακόμη τα νομιμοποιητικά έγγραφα (ΦΕΚ) του ορισμού του.
Επιπροσθέτως, από 1η Απριλίου το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΣΕ λειτουργεί με δεύτερη απουσία, καθώς ο κ.Αναγνωστόπουλος Γεώργιος που είναι και Διευθύνοντας Σύμβουλος της ΕΕΣΣΤΥ, παραιτήθηκε διότι η ΕΕΣΣΤΥ επωλήθη.
Ζητάμε άμεσα να μεριμνήσετε για την έκδοση των νομιμοποιητικών εγγράφων (ΦΕΚ) σεβόμενοι την εκφρασμένη βούληση των εργαζομένων που επιτάσσει η Δημοκρατία μας. 



      Ο Πρόεδρος                            Ο Γενικός Γραμματέας 


           ΠΑΝ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ              ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΠΟΥΡΛΙΑΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου