Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 20 Απριλίου 2019

Η κατανομή των αντιπροσώπων για το επερχόμενο συνέδριο της ΠΟΣ

Μετά και τα χτεσινά αποτελέσματα στον Σ.Σ.Β.Ε. και παρά την μεγάλη -αλλά ανεπιτυχή- προσπάθεια της ΔΑΚΕ να αυξήσει τις δυνάμεις της, η κατανομή των συνέδρων για το επερχόμενο συνέδριο της ΠΟΣ, με βάση τα μέχρι σήμερα αποτελέσματα σε όλα τα Σωματεία είναι η εξής 


Δίκτυο Σιδηροδρομικών 19 αντιπρόσωποι 
ΠΑΣΚ     14 Αντιπρόσωποι 
ΔΑΚΕ      10 Αντιπρόσωποι 
ΕΝΟΤΗΤΑ  4 Αντιπρόσωποι 
ΠΑΜΕ       3 Αντιπρόσωποι 

Η κατανομή γίνεται με βάση τα αποτελέσματα των συνεργαζόμενων με τις παρατάξεις Κεντρικών δυνάμεων σε όλα τα Σωματεία, ενώ εκρεμμούν οι εκλογές στον Σ.Σ. Λαρισαικό όπου εκλέγονται 10 ή 11 επιπλέον αντιπρόσωποι.
Στην κατανομή δεν έχουν υπολογιστεί οι αντιπρόσωποι απο το ΤΡΑΜ καθώς δεν έχουμε προηγούμενο δείγμα για την εκλογική συμπεριφορά.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου