Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

Γιάννης Γρίβας : Θαυμάστε τους!!!!

Συνάδελφοι
Εντυπωσιάζομαι απαυτά που εξαγγέλλει κάθε 

τόσο, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο εν δυνάμει , όπως ακούγεται, πρωθυπουργός. Αρχίζοντας από αυτό το αμίμητο    << ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ
ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ>> θυμίζοντας  μας εποχές αλήστου μνήμης!  Το δεύτερο , είναι το σκάνδαλο με το σύμβουλο του, κ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ. Το τρίτο, είναι η θέση βουλευτή της, και άρα της Ν.Δ. πως << Η ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΣΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΥΠΟΥ ΠΙΝΟΣΕΤ>> το οποίο ας μη ξεχνάμε, κατέρρευσε με τεράστιες παρενέργειες. Το τέταρτο ,είναι η θέση άλλου βουλευτή της πως<< ΣΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΜΙΖΑ>>.
 Το πέμπτο , πως κανένας εκ της αξιωματικής και της ελάσσονος αντιπολίτευσης  βουλευτής δεν πρέπει να εξεταστεί  για το  σκάνδαλο NOVARTIS. Μάλιστα επικαλούνται ότι ο τότε υπουργός υγείας του ΠΑΣΟΚ, μείωσε τις δαπάνες για το φάρμακο κατά 1,5 δις(6%) σε σχέση όμως με την γενική μείωση του ΑΕΠ κατά 27% , άρα τις αύξησε  ή τις μείωσε;
 To έκτο, η παραγραφή για το προηγούμενο σκάνδαλο είναι δεδομένη, άλλως θα περάσουν ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ . 
Το έβδομο, αυτοί οι εργαζόμενοι που είναι συμβασιούχοι ,ήτοι καθαρίστριες , ΘΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ. 
Το όγδοο, πιστεύει, στο μικρό και ευέλικτο κράτος που σημαίνει, ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΕ ΜΕΙΖΩΝΑ ΒΑΘΜΟ (ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΔΟΜΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ,ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ). 
Το ένατο, η κατάργηση του δώρου εορτών στον ιδιωτικό τομέα. Το δέκατο, το οχτάωρο καθώς και η πενθήμερη εργασία είναι παρωχημένη τακτική παλαιολιθικής μορφής. 
Απέναντι σε όλα αυτά πως τοποθετούμαστε;
 Απέναντι σε όλα αυτά ποια η θέση του Σ.Κ;
 Το Σ.Κ. παραμένει βουβό κρατώντας σιγή ιχθύος, μέχρι σήμερα δεν έχει εκφράσει καμιά άποψη ή θέση. 
Μήπως τα εγκρίνει όλα αυτά; Η θέση μου είναι αρνητική de fakto σε όλα. Η  μη θέση όμως τόσο της τριτοβάθμιας(ΓΣΕΕ) όσο και της δευτεροβάθμιας(ΠΟΣ) υποκρύπτει άλλα πράγματα!

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ!……………………
                                         22/04/2019
                                     ΓΡΙΒΑΣ Ν. ΓΙΑΝΝΗΣ       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου