Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 10 Απριλίου 2019

Στη β΄ φάση για το Θριάσιο ΙΙ και οι 4 ενδιαφερόμενοι

Και οι τέσσερις ενδιαφερόμενοι για το Θριάσιο ΙΙ περνούν στη β΄ φάση του διαγωνισμού. Την απόφαση αυτή αναμένεται να λάβει ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών, Χρ. Σπίρτζης. 
Ο τελευταίος ασχολείται επισταμένως με το συγκεκριμένο έργο παρουσιάζοντάς το σε όλες τις κρίσιμες συσκέψεις. Η δυσκολία του εγχειρήματος, πάντως, έγκειται στις απαιτήσεις του ΟΣΕ, ο οποίος θέλει να διεκδικήσει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή στο εγχείρημα και φυσικά στα κέρδη του προτιμητέου επενδυτή. Στόχος του υπουργείου Μεταφορών θα είναι η ολοκλήρωση της οριστικής προκήρυξης του έργου έως το τέλος του μήνα.

"Ο ΔΗΚΤΗΣ" - www.kathimerini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου