Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020

Νέα έκδοση ομολόγων, συνολικού ύψους 330 εκατ. ευρώ, από την ιταλική FSI

Στην έκδοση δύο νέων ομολόγων, συνολικού ύψους 330 εκατ. ευρώ, προχώρησε λίγο πριν την εκπνοή του 2019 ο ιταλικός όμιλος Ferrovie dello stato Italiane (FSI), μητρική εταιρεία των ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ΕΕΣΣΤΥ.



Τα έσοδα των ομολόγων, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, θα τροφοδοτήσουν τη χρηματοδότηση έργων υποδομής υψηλών ταχυτήτων και το κομμάτι του cargo.

Αναλυτικότερα, το πρώτο ομόλογο αξίας 140 εκατ. ευρώ είναι 10ετούς διάρκειας, ενώ το δεύτερο φτάνει τα 190 εκατ. ευρώ με διάρκεια τα 4,5 έτη.

Και τα δύο είναι ευρωπαϊκά μεσοπρόθεσμα ομόλογα (EMTN), ενώ τη διαχείρισή τους ανέλαβαν οι UniCredit Bank και BNP Pariba.

Υπενθυμίζεται ότι, στα μέσα του περασμένου έτους, η FSI προχώρησε με επιτυχία στην έκδοση τόσο ενός 10ετούς ομολόγου, όσο και ενός «πράσινου» 7ετούς ομολόγου.

Β. Βεγιάζη - metaforespress.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου