Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020

Στελέχη της ρωσικής πρεσβείας πέρασαν την πόρτα της ΡΑΣ


Την πόρτα της Ρυθμιστικής Αρχής Σιδηροδρόμων, στην οδό Σταδίου, πέρασαν πρόσφατα στελέχη της ρωσικής πρεσβείας.Δεν γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά η επίσκεψή τους
μαρτυρά το αυξημένο επενδυτικό ενδιαφέρον για τον ελληνικό σιδηρόδρομο που – νομοτελειακά – θα πρωταγωνιστήσει, όταν ολοκληρωθούν τα έργα σηματοδότησης – τηλεδιοίκησης.


Στελέχη της ρωσικής πρεσβείας είχαν επισκεφθεί και παλαιότερα την ΡΑΣ, ενώ υπενθυμίζεται ότι στον πρώτο διαγωνισμό ιδιωτικοποίησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ που κατέστη άγονος, αρχικό ενδιαφέρον είχε επιδείξει η ρωσική RZD.

Επί του παρόντος, ζωτικά συμφέροντα στον ελληνικό σιδηρόδρομο διατηρεί η ιταλική ΤΡΑΙΝΟΣΕ, η ελληνοαυστριακή Rail Cargo, η κινεζοελληνική Pearl και σύντομα η ρουμανική GFR.

www.metaforespress.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου