Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020

Αχαΐα: Πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου με 3 δρομολόγια ο Προαστιακός από Πάτρα - Αχαγιά

Συνάντηση πραγματοποίησε την Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020, ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Σπύρος Ν. Μυλωνάς με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΣΕ κ. Κώστα Σπηλιόπουλο.
Συζήτησαν τις λεπτομέρειες και το πρόγραμμα
για τον προαστιακό, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα ξεκινήσει την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου με τρία για αρχή δρομολόγια.
Συζητήθηκαν επίσης τρέχοντα θέματα όπως είναι η διαμόρφωση του χώρου, οι στάσεις του προαστιακού και η απαίτηση της Δημοτικής Αρχής για επέκταση του προαστιακού μέχρι το Λάππα - Καλόγρια.
Με προγραμματισμό και σύμπνοια απόψεων, όπως τόνισαν και οι δύο, θα ξεκινήσει η λειτουργία του Προαστιακού με στόχο να γίνει η καθημερινότητα της Δυτικής Αχαΐας πιο εύκολη.

www.pelop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου