Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020

Ανακοίνωση της Επιτροπής Αγώνα Εργαζομένων Καθαρισμού ΟΣΕ

Παρέμβαση της Επιτροπή Αγώνα Εργαζομένων Καθαρισμού ΟΣΕ είχαμε κατά την διάρκεια της εκδήλωσης για την κοπή της Πρωτοχρονιάττικης Πίτας στον Οργανισμό.
Οι συνάδελφοι-συναδέλφισες μοίρασαν το έντυπο που αναφέρει > Δεν μας έχουν καταβάλλει
6-7 μισθούς, Δώρο Χριστουγέννων και Επίδομα. Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΣΕ τις ημέρες των Χριστουγέννων μας υποσχέθηκε,ότι θα πληρωθούμε άμεσα και να συνεχίσουμε να δουλεύουμε.
Εκείνοι όμως,όχι μόνο δεν μας πλήρωσαν,αλλά περνώντας οι γιορτές αυτοί κόβουν πίτες γα το θεαθήναι και εμείς παραμένουμε χωρίς ευρώ στην τσέπη.


Δικό μας σχόλιο


  1. Ο εκπρόσωπος εργαζομένων στον ΟΣΕ,συνάδελφος Θανάσης Λεβέντης,έχει θέσει το θέμα στο ΔΣ του ΟΣΕ και αν ναι ποια είναι η τοποθέτηση της Διοίκησης που αριθμεί 3 και πλέον μήνες στην κεφαλή του Οργανισμού.
  2. Τι έχει συμβεί τελικά με τον διαγωνισμό που θα πέρναγε απο το ΔΣ του ΟΣΕ για απευθείας ανάθεση για το θέμα.Δεν όφειλε κάποιος να ενημερώσει τους σιδηροδρομικούς,συνάδελφε Λεβέντη; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου